fbpx

Apariții media

Aici puteți explora o colecție impresionantă de articole care reflectă imaginea Pro Arhitectura în industria arhitecturii. De la publicații de prestigiu până la surse influente în domeniul arhitecturii și construcțiilor, aceste articole evidențiază angajamentul nostru față de excelență și inovație în fiecare proiect pe care îl abordăm.

Pro Arhitectura: Proiect ambițios pentru construcția unei fabrici de pavele pe 10 ha

Pe o platformă spațioasă de peste 100.000 mp, o nouă fabrică modernă de pavele a prins viața.
Cu o abordare atentă și creativă, echipa Pro Arhitectura a gasit soluții inovatoare pentru a satisface cerintele specifice ale beneficiarului.

Citește mai multe pe agendaconstructiilor.ro

Cel mai mare parc fotovoltaic din Europa se va construi la Arad

Documentația necesară pentru cel mai mare parc fotovoltaic din Europa a fost elaborată și aprobată.
Ce urmează pentru parcul din județul Arad?

Citește mai multe pe clubantreprenor.ro

Pro Arhitectura din Arad: definind excelența în arhitectură

În lumea arhitecturii, compania Pro Arhitectura din Arad a devenit sinonimă cu excelența. Cu o istorie impresionantă, dar și un portofoliu bogat, această companie a câștigat încrederea și recunoașterea clienților precum și a industriei în ansamblu.

Citește mai multe pe ziuadevest.ro/

Interviu cu Arh. Ella Falcă, Managing Partner & Lead Architect, Pro Arhitectura: Avem capacitatea de a gestiona orice tip de investiție

Suntem un birou de arhitectură cu sediul în Arad, însă oferim servicii clienților din toată țara. Clienții noștri știu deja că atunci când ne calcă pragul, le suntem alături de la începutul până la sfârșitul investiției, în tot ce înseamnă servicii și consultanță în domeniul proiectării.

Citește mai multe pe: clubantreprenor.ro