fbpx

DESPRE

PRO ARHITECTURA

Pasiunea pentru calitate și crearea de infrastructură pentru prosperitate ne ghidează în activitatea noastră ca birou de proiectare și arhitectură. Pro Arhitectura înseamnă o dorință fermă de a contura proiecte care să inspire și să creeze valoare pentru clienții noștri și comunitatea, în ansamblu. Știm și că mediul înconjurător are un impact direct asupra calității vieții, fie că este vorba despre locul de muncă, acasă sau spațiile publice.

În plus, credem cu tărie că o arhitectură de calitate poate mobiliza indivizii și comunitățile, transformând locurile în care trăiesc și lucrează și facilitând interacțiunile în spațiile publice și private.

Alegând Pro Arhitectura, aveți garanția că veți lucra cu profesioniști dedicați, capabili să transforme viziunile în realitate și să depășească așteptările dumneavoastră. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne-am asumat misiunea de a crea spații care să inspire și să îmbunătățească calitatea vieții.

oameni pasionați

ECHIPA pro arhitectura

 • ella@pro-arhitectura.ro

  Arh. Ella Falcă

  Managing Partner & Lead Architect

 • (+4) 0748 124 012

  secretariat@pro-arhitectura.ro

  Ec. Amalia Florea

  Assistant Manager

 • (+4) 0745 152 016

  economic@pro-arhitectura.ro

  Ec. Laura Volintiru

  Accounting Manager

 • (+4) 0740 340 597

  economic@pro-arhitectura.ro

  Ec. Florin Manța

  Junior Accountant & HR Specialist

 • (+4) 0742 111 187

  office@pro-arhitectura.ro

  Ec. Diana Sebin

  Permitting Specialist

 • economic@pro-arhitectura.ro

  Ec. Ramona Valentina Boțoc

  Junior Accountant

 • (+4) 0748 124 011

  office@pro-arhitectura.ro

  Arh. Ana-Maria Sîrbu

  Senior Project Architect

 • (+4) 0747 552 184

  office@pro-arhitectura.ro

  Arh. Adrian Piț

  Senior Project Architect

 • office@pro-arhitectura.ro

  Arh. Roxana Andea

  Mid-level Project Architect

 • office@pro-arhitectura.ro

  Arh. Andreea Ionce

  Junior Project Architect

 • office@pro-arhitectura.ro

  Arh. Arina Șugar

  Junior Project Architect

 • (+4) 0742 111 197

  office@pro-arhitectura.ro

  Arh. Ana Maria Marin

  Junior Project Architect

Misiunea noastră

Abordăm proiectele de design într-un mod complex, respectând cerințele clienților noștri și lucrând împreună cu specialiști în diverse domenii: rezistență, instalații, electrice, sistematizări pe verticală. Ne implicăm personal în fiecare proiect și, în funcție de specificul lucrării, organizăm echipe de proiectanți specializați pentru execuția proiectului.

Viziunea noastră

Având în vedere reputația noastră ca birou de arhitectură respectat și experiența profesională acumulată, oferim servicii de arhitectură și design interior de înaltă calitate unei clientele sincere și integre. Ne propunem să depășim așteptările, ridicând standardele serviciilor de arhitectură pentru a face față provocărilor unei lumi în continuă expansiune.

Valorile noastre

Dedicarea, profesionalismul și responsabilitatea ne caracterizează soluțiile pe care le gândim cu atenție și cu pasiune. Aceste valori fundamentale reprezintă temelia viziunii noastre și a standardelor noastre de zi cu zi, care ne conduc către excelență în realizarea ideilor fiecărui client în parte. Prin intermediul unei echipe tinere și talentate, ne punem întrebările potrivite și ascultăm cu atenție răspunsurile. Visurile, nevoile și obiectivele clienților ne ghidă în procesul de dezvoltare a ideilor și găsire a soluțiilor, de la prima schiță până la finalizarea proiectului.

Calitatea contează

ISO Certificate
ISO Certificate

Partenerii noștri