fbpx

01 Proiectare complexă

SERVICII COMPLETE DE PROIECTARE ȘI URMĂRIRE A EXECUȚIEI

Luăm forma cea mai cuprinzătoare de organizare a spațiului, urmărind rezolvarea echilibrată și armonioasă a funcțiunilor complexe, multilaterale, proiectarea unei clădiri însemnând mult mai mult decât găsirea celui mai bun mod de a umple o anumită cantitate de spațiu. Arhitectura nu poate fi comparată cu natura înconjurătoare decât prin aceea că este un organism artificial implantat într-un mediu natural cu care trebuie să se armonizeze atât funcțional, cât și estetic.

Mergem mereu mai departe pentru a face viața oamenilor una mai plăcută și satisfăcătoare spațial.
Modul în care trăim, muncim și ne relaxăm nu este afectat doar de schimbările culturale, ci și de dezvoltarea rapidă a tehnologiei. Responsabilitatea noastră este să ne asigurăm că proiectele dezvoltate sunt suficient de flexibile pentru a face față oricăror provocări viitoare.

Rezidențial

Prin arhitectura rezidențială proiectăm și construim clădiri de apartamente, case funcționale și sigure. Arhitecții noștri au în vedere mereu condurile de construcție predominante, problemele de siguranță, aspectele legate de funcționalitate și mai ales ultimele cerințe de design și arhitectură. Păstrăm o legătură cu fiecare client pentru a dezvolta ansambluri rezidențiale sau reședințe individuale conform așteptărilor de obicei diferite de la client la client.

Comercial

Proiectarea clădirilor și structurilor, respectiv halelor destinate utilizării comerciale face parte din portofoliul nostru. Am axat acest gen de arhitectură pe combinarea funcției cu stilul elementar pentru a satisface nevoile unei game largi de tipuri de afaceri, de la supermarkerturi la hypermaketuri, impactul arhitecturii comerciale fiind vizibile pe plan local și învecinat. Sarcina noastră este să preluăm cele mai simple cerințe structurale și să le îmbinăm cu elemente de design actuale pentru a avea rezultatele țintă.

INDUSTRIAL

Arhitectura industrială cuprinde o serie de tipuri de clădiri și stiluri care combină funcționalitatea și designul, pot fi găsite în lumea industrializată a diverselor fabrici și firme. Concepem și proiectăm în jurul sistemelor specializate, proceselor, echipamentelor și al siguranței lucrătorilor privind producția, prelucrarea, generarea de energie electrică și alte activități industriale.
Încorporăm fabricile, depozitele și diverse silozuri și centrale în proiectarea de structuri utilitare personalizate.